Esimene tantsunädal: mida kaasa võtta?

Ciara Tantsukooli uus õppeaasta saab alguse 1. septembril! Soovime uude tantsuaastasse rohkesti rõõmuhetki, töökaid ja vahvaid tantsijaid, toetavaid vanemaid ja suurepärast koostööd tantsuõpetajate-tantsijate-lastevanemate vahel.

Aitäh, et oled meiega!

Kas oled uus tantsija? Mõtled, mida selga ja jalga panna?

Tantsutundides on oluline mugavus. Pane selga liibuvad püksid, näiteks retuusid, mõni liibuv või “vaba” pluus, nii, et kõht on kaetud. Kaasaegses tantsus on vajalik kihiline riietus. Mudilaste tundides palume samuti järgida püksid-pluus kombinatsiooni, hästi sobivad ka trikood.

Jalga sobivad hästi tantsusussid. Jälgi, et talda saab painutada ja päkkadel keerutada. Vanematel tantsijatel (III ja IV aste) soovitame poolpäkkasid. Kui Sul ei ole veel tantsususse, ei ole vaja kiirkorras poodidesse tormata - kui rühmad on koos, soetame üheskoos kõikidele tantsijatele samasugused tantsusussid või päkad, millega ka esineda ja võistlemas käia.
Võid tundi tulla ka lihtsalt puhaste sokkidega või osaleda paljajalu. Kõva tallaga tosse ei ole vaja.

Tüdrukutel on juuksed kinni.

Võta trennisaali kaasa ka vesi. Veepudeleid on võimalik stuudios täita.

Trenni tulemine

Asume Aleksandri 8a, III korrusel. Liigu maja eest sisehoovi maja vasakust küljest ja oledki kohal. Sildid juhatavad Sind õigesse kohta.

Tule trenni alati 10-15 minutit varem, et end tantsumeeleollu viia, rahulikult enne tundi soojendada ja riided vahetada. Hea on enne tunde trennikaaslastega jutustada, nii, et trenni jooksul jutuisu peale ei tule. Juhul, kui peaksid tundi hiljaks jääma või olulisel põhjusel varem lahkuma, teavita oma tantsuõpetajat SMS'i teel enne tunni algust.

Kui Sinu rühma tunnid on tantsukoolis sel päeval esimesed, on uksed avatud vähemalt 15-minutit enne tundide algust.

Olen lapsevanem, kas võin tunde jääda vaatama?

Esimesel treeningnädalal lubame vanematel jääda tunde vaatama. Kehtib reegel, nii palju kui vaja ja nii vähe, kui võimalik. Miks? Sest lapsed teevad üldiselt märksa paremini kaasa ja on ema-isa kohalolekuta palju iseseisvamad ning kohanevad uues keskkonnas kiiremini. Muidugi on erandeid ja seepärast vaatame iga olukorda eraldi.
Väikelaste võimlemise tundides on lapsevanema kohalolek vajalik, vanem toetab last aktiivselt osalusega ja eeskujuga. Seda vähemalt seni, kuni tantsuõpetaja vanemale “linnaloa” annab :)

Detsembris viime läbi ka avatud tunde, et vanemad näeksid, kui vahvalt nende lapsed on poolaastaga arenenud. Loomulikult on võimalik tantsuõpetajaga tantsija valmisolekut, arengut tagasisidestada - selleks lepi õpetajaga vahetult enne e-maili teel aeg kokku. Aitäh!

Parkimine

Parkida on võimalik lühiajaliselt (30-minutit) maja ette, Aleksandri 8 parklasse. Pikemaajaliseks parkimiseks soovitame lähiümbruses olevaid tänavaid, Aleksandri, Kalevi, Kvartali keskuse parkla, Tartu Kohtumaja parkla jne.

Soovin tantsuõpetajale teatada puudumisest, hilinemisest või mul on küsimus

Kui tantsija puudub treeningust, palume sellest alati teada anda oma tantsuõpetajale (mitte üldmeilile).

Tantsuõpetajale saad kirjutada õpetajaeesnimi@tantsukoolciara.ee

Kui Sul on tekkinud küsimusi või mõtteid, mida meiega jagada või millele vastust saada, kirjuta info@tantsukoolciara.ee või helista 525 7153.

Ootame juba, et tantsuhõng taas tantsukoju lasta! Kohtume õige pea!

Tekkis isu tantsida? Proovitund on tasuta, eelnev registreerimine vajalik. Liitu Ciara Tantsukooliga siit: