Ciara Sügislaager 2016: jälle põhjust kohtuda!

Ciara traditsiooniks on sügisesed ja talvised linnalaagrid, et ühiselt õppida võistluskavu, treenida erinevate treenerite käe all, tegeleda loominguga ja rohkelt tantsida-treenida. Ei puudu koolitused ja filmiõhtud. 30. septembrist 2. oktoobrini Tartus- pane end kirja!

leaves-1051937_1920.jpg

Lubatud sügisene linnalaager Tartus on käes! Teemaks “Hooaja hoogude hoovuses”. 30. septembrist 2. oktoobrini täitub tantsukool lõbusate tantsijatega ja innukate treenerite, koolitajatega, et selle hooaja esimene laager läbi viia.
“Vanad” tantsijad juba teavad, kui lõbusad ja arendavad on laagrid, seega innustame eriti just kõiki uusi olijaid osa võtma!

Laagrisse on oodatud II, III ja IV astme tantsijad, igast grupist. Laagri eesmärk on läbi intensiivsete treeningute luua kogukonna tunnetust, õppida tundma oma grupikaaslasi ja juhendajaid, tutvuda erinevate tantsustiilidega ja treeningprogrammidega. Toimub nii ühiseid treeninguid kõikidele tantsijatele (stiilipõhiselt) kui ka grupi treeninguid ainult oma juhendajaga.


Lisaks koolitusprogrammid:
Dmitri Valiulin, Tartu Ülikooli Kliinikumi füsioterapeut. Aitab arendada teadlikkust kehast ning annan nõu võimete parandamise teemadel.
* Külla tuleb ka Mihkel Lees, haridusministri nõunik, kellega vestleme hariduspoliitikast ja laste liikumisest.
* Viimasel põnevaks vestlejaks ootame külla Vanemuise teatri näitlejat, kes räägib teatri telgitagustest ning õpetab lavalist liikumist teatri tasandil. Jätame nime veel üllatuseks :)

Programmis ka omaloomingulised kavad, käeline tegevus lastele ning muud inspireerivad-loomingulised tegevused nii treeningute kui ajurünnakute ja muu kunstilise tegevuse näol.

Laager algab 30. sept (reedel) kell 16:00 ning lõppeb pühapäeval kell 19:00. Koht: Ciara stuudio ning Tartu spordi ruumid (Tamme staadioni võimlemissaal, matisaal ja Turu spordihoone ruumid). Spordisaalide vahel liikumine toimub koos treeneriga. Reede ja laupäeva õhtul filmiõhtud!

Reedel, 30. sept alustame kell 16:00, filmiõhtu 21:00 kuni 22:30. Laupäeval alustame kell 9:00, õhtused ühistegevused al 21:30, film al 22:30. Võimalus ööseks jääda (andke soovist teada). Pühapäeval algus kell 9:00 ja lõpetamine 19:00. Kell 18:30 näitame ette kõik õpitud kavad ja teeme kokkuvõtteid, kuhu on oodatud ka vanemad!

Treenerid: Carolin Arnold, Christel Langell, Jelena Melts, Helen Solovjev ja külalistreenerid.

Toitlustus: võimalus võtta toit kodust, teisel võimalusel toitlustab Krempli kohvik. (lisandub hinnale 3 õhtusööki (R, L, P) ja 2 lõunat (L, P) ~15€, täpsustame soovijate arvule)

Hind: 35,00€ õpilase kohta. Sisaldab 3 päeva treeninguid, tantsutehnikaid, koreograafilisi treeninguid (hommikust õhtuni), koolitusprogramme, vajalikke vahendeid koolituste läbiviimiseks. Lisaks päevaseid-õhtuseid snäkke.
/ laagri tasu võib tasuda kahes osas. Palun andke soovist teada. Pool septembris, pool oktoobris.
Laagri tasu palume tuua treeningusse juhendaja kätte enne laagri toimumist. Mitmes osas tasumise kohta palume varasemalt teada anda, et saaksime arvestada.

Mida kaasa võtta?
Mugavad treeningriided, vahetussokke, mitmekihilisi riideid erinevateks treeninguteks. Samuti veepudel (täita saab stuudios) ja soovi korral tervislikke snäkke. Krõpsud ja gaasilised joogid jätame poeriiulitele. Märkmik, pliiats, et häid mõtteid kirja panna. 

Anna laagrisse tulekust meile teada kas meili teel info@tantsukoolciara.ee või oma treenerile.

Oluline on iga tantsija osavõtt (õpitakse ka käesoleva hooaja koregraafiaid)! Mida varem kinnitad osaluse, seda parem. Peame õpilaste arvuga arvestama, et vajadusel veelgi suuremaid ruume võtta! 

Muude küsimuste korral kontakteeruge samuti meili teel.
Tunniplaan ja kogu info ka meilis!

PS! ÜTLE SÕPRADELE GRUPIST KA! Näeme laagris!