Uus tantsuline muusikavideo "Singing Bird"

Hea tantsusõber,

Mõne päeva eest sai valmis muusikavideo, teisisõnu projekt "kaua tehtud kaunikene". Suve algul tuli Alaril idee oma bändiga lindisatud lugu käiku lasta ning jäädvustada muusikavideona üles. Tantsul tundus olevat sobiv panus videosse. Juuli alguses saime Saaremaal kokku, võtsime suuna Sõrve, ladusime varustuse hoone katusele laiali ja nii ta jälle läks. Kordi ja kordi.. lugematu arv kordi tantsukorduseid. Uued tekkinud ideed ja leitud lahendused.

Ärütlemata palju meeldib mulle erinevaid projekte teha või neis kaasa lüüa: muusikavideosid, eriesinemisi ja muud säärast loometegevust - ühest ideest võib kujuneda meeskonna jõul nõnda kaunis vaatamisväärsus, mida nautida ise ja pakkuda teistele mõtteainet. Nautides alati protsessi ning luues inimestele väärtust läbi oma tantsuliste silmade- jalgade. Olles täielikult protsessi inimene, innustab mind teadmine isiklikust arengust, filigraansetest täpsustest enda lihvimisel läbi teekonna. Kui selleni jõuan, tean, et ka publik naudib. Et tantsukunstiga viia vaataja loometöö sisemaailma..

"Singing Bird" on armastuslugu. Puhas, siiras ja ilma suuremate kõikumisteta. Videos aga, nagu näha, kisub koreograafia teises pooles pisut dramaatiliseks - selgitan, see oli juba minu nägemus loost, tähendustest. Suuresti inspireeris ruum, tolmune, räsitud, samas helgeis päikesevalguses. Kahe teose, nii loo kui tantsu ühtesidumine sõna-sõnalt ei pruugigi ei olle alati hea, las erinevused rikastavad maailmapilte.

Ma tänan väga Alar Truud idee, kuudepikkuse monteerimistöö ja kannatlikkuse eest. Lauri Saluveed filmiabi eest ning Kevinit, kes filmimisel DJ rolliga ühte sulandus. Ja mu armsaks saanud tantsupäkkasid, mis juba pärast 15. minutit pigisel katusel hinge andsid. Edasi tuli juba plaastrirullide peale toetuda. 

Et naudiksite Sculptures'i lugu ja uut tantsulist muusikavideot "Singing Bird".
Kommentaarid on kui teretulnud.

 

Aitäh,
Carolin Arnold

Record, mix & master: TIMO ILVES ( http://t-mo.eu ) @ TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia helistuudio * Choreography & dancer: CAROLIN ARNOLD (Ciara tantsukool) http://www.tantsukoolciara.ee Video: * camera: Alar Truu & Lauri Saluveer * edit: Alar Truu ( http://alartruu.com ) Band: * vocal: Andreas Hõlpus * guitar: Robin Mäetalu * drums: Alar Truu * bass: Karl-Gustav Uustulnd (Arlet Tiigi played in the studio, special thanks to him) * backvocals: Laura Tiit & Merili Otsma 2016'