Ciara IV AK grupp: kokkuhoidev äge seltskond imelise juhendajaga!

Vaatame sissepoole, sinna, kust kõik alguse saab. Ka tublid etteasted võistlustel või head suvesündmused. Räägime tantsugrupist, kuidas näeb välja ühe kokkuhoidvalt ägeda grupi elu seestpoolt. 

IV astme A+K grupp

"Mina tulin Ciara Tantsukooli alles novembrist, kuid grupp, millesse mind määrati, oli kokku pandud juba septembris. Sellesse gruppi kuuluvad hetkeseisuga Jane, Janeli, Maret, Violetta, Reelika, Elo, Ann, Kristi, mina (Marita) ja treener Helen. Ühendavaks jõuks me keskel on särav täht Helen, kes on muuseas, üks parimaid treenereid, kellega mina töötanud olen. Ta lakkamatu püüdlus, tahe ja motivatsioon meid treenida ja õpetada paneb sind tõesti endasse uskuma (ka siis kui jalg ei taha tõusta, tuju on halb ja kõht on liiga täis). Ta on leidnud hea tasakaalu selle vahel, et olla nõudlik ja samas positiivsusest pakatav ja alati heatujuline. Temale mõeldes tulevad kõkvõimalikud toredad asjad pähe, kuid eelkõige hüppavad pähe oravad, vahukommid ja kummalised veiderdamised- see ongi Helen.

Mis puudutab meie gruppi, siis grupisisene suhtlus kui selline meil puudub, kuid see ei takista tunnis tunnet, et kõik on omad. Kui käisime Kuldsel Karikal, siis saime esimest korda motiivi tõesti kokku tulla ja tõestasime iseendalegi üllatuseks, kui tõsiselt suhtume oma tantsu ja kui väga hoolime sellest, et kõik tuleks välja. Seega läksimegi pärast esimest KK päeva kohe stuudiosse tagasi, et harjutada hüppeid ja jalalööke, et kõik ikka laval välja tuleks. See, kas ja kuidas lõpuks kõik välja tuli või mida žürii meist arvas, ei mängigi enam päeva lõpus rolli. Nendel päevadel me tõestasime midagi iseendile ning rõõmu südames tehtud tööst ei saa nüüd enam keegi ära võtta.

17218722_1596952053666495_8745322506229679915_o.jpg

Edaspidi tundides on kõik vanaviisi, mina teen lolli nalja, keegi lööb end ära ja Helen ütleb iga asja peale “suurepärane, meeliülendav, fantastiline!”. Selliselt meie trennid kulgevad ja mina ja ma usun, et ka keegi teine meie grupist ei vahetaks seda energiat millegi muu vastu.

Kuigi me oleme olnud koos vaid mõned kuud, siis on inspireeriv näha oma trennikaaslaste arengut- kuidas ühe jalg ikka tõuseb iga tund kõrgmale ja kuidas teise pöörded muutuvad aina teravamaks.

Mul on suur rõõm olla osa sellest grupist ja ma olen tänulik kõigile, kes moodustavad osa sellest."

Marita