SUVEKOOL JUBA ESMASPÄEVAL!

Juba esmaspäeval, 27. juunil, alustab meie tantsulaagri teine vahetus. Mis oleks veel parem aeg end kokku võtta ja korralikult trenni teha ning lõbutseda, kui peale jaanipäeva, mil kõhud täis pugitud?

Vahet ei ole, kas oled varem tantsinud või ei. Või kas tantsid Ciara tantsukoolis või tuled hoopis mujalt. Meie suvekooli on oodatud kõik, kel vähegi himu sel suvel oma tantsupagasit täiendada, et sügisel uue hooga ja kindlasti ka uute oskustega alustada! Ehk leiad just siit oma stiili, kuna kahe nädala jooksul proovitakse läbi palju erinevaid tantsustiile erinevate treenerite käe all.

Õigest tantsulaagrist ei puudu ka filmikaduued sõbrad, kellega suvel seigelda, kostüümide meisterdamine, erinevad koolitused (meik, soeng), ja tähelepanu, poisid: ka jõutreeningud! Siit leiab igaüks omale midagi südamelähedast.

Seega kõik lapsed ja noored, kes ei jaksa enam kodus igavleda - tulge tantsulaagrisse! Ja kui esmaspäevane tulek on liiga ruttu ja kardad, et ei jõua selle ajaga end valmis seada, tule hiljem! Meie laagrid toimuvad terve suve jooksul. Pane end kohe kirja, nii on kindel, et Sulle on koht olemas.

Päikest Teie ilusatesse suvepäevadesse ja kohtume juba suvekoolis!