Laagrijuttu

Kõik, kes Ciara tegemistega natukenegi kursis on, teavad tõenäoliselt, et meil sai läbi suvekooli teine vahetus. Kaks ülitoredat tegevusi täis nädalat lendasid mööda justkui linnutiivul ja jagame veel veidi seda rõõmu ka Teiega!

Laagri jooksul jõudsime teha peaaegu et kõike, mida ühel eriti lahedal suvel teha tahaks! Esimestel päevadel tutvusime kõik veel omavahel ja võib öelda, et algul ei saanud vedama, pärast ei saanud aga pidama! Laagri jooksul õpiti ära üle kümne tantsukava ja õpiti juurde mitmeid oskusi, lisaks mängisime päevad läbi kõiksugu mänge, mida vaid hing ihaldas.

Meil olid ka toredad õpitoad, kus õppisime lokitama, erinevaid lahedaid patse tegema-punuma, näomaalinguid ja lavameiki tegema, saime koolitust ka lavamiimika ja teatri osas ning õppisime, mis on tervislik toitumine.

Veel mahtusid meie tihedasse programmi filmikas, kostüümidega tantsuõhtu ja palju muud toredat! Laagri lõpus olid kõik veidi nukrad, et juba saigi läbi. Järgmine vahetus alustab juba esmaspäeval11. juulil, tule Sinagi! Kui kardad, et tantsukogemuse puuduse tõttu jääd hätta, siis ära muretse, kuna kavad ja tegevused on jõukohased absoluutselt kõigile!