Ciara kogub tuure ka Saaremaal - SHOWGRUPP OTSIB TALENTE

Tartu, Tallinn ja nüüd ka Kuressaare. Ikka selleks, et meie visioon rohkematele tantsijatele rõõmu valmistaks. 

Ciara Tantsukooli Kuressaare filiaal alustab treeningutega septembrist '16. Tantsuklassid vastavalt stiilile ja vanusele, stiilideks show, girlie hip-hop, contemporary, jazz ja lastetants. Lisaks tantsulised fitness-treeningud ja muidugi need vaat et kõikse olulisemad tehnika & improvisatsioonitunnid. Liituma ootame 4-19-aastaseid tüdrukuid ja poisse! Registreerimine avatud juuli lõpust.
Aga...

 

Ciara Agency, Tantsukooli allorganisatsioon, avab uksed juba JUULIS!
aata www.ciaraagency.ee

VÕTAME SHOWGRUPPI VASTU (SHOW)TANTSIJAID LÄBI VIDEOCASTINGU KUNI 2. juulini!
Esinemised ootavad - sellepärast ka nönda ruttu :)

Kui oled piisavalt edev, särtsakas, Sul on esinemiskogemust ja tantsuoskust, tead, mida laval ja kaamera ees teha, oled kohusetundlik ja valmis uuteks väljakutseteks - just Sulle võib avaneda võimalus saada osa millestki innovatiivsest, tööst meelelahutusmaailmas!

Ciara showtantsija tantsib showprogrammides üle kogu Eesti, on väga hea suhtleja, on õppimishimuline, positiivse ellusuhtumisega ja kohusetundlik. Peame oluliseks võimet väljakutsetele kiirelt reageerida, pühendumist ja lojaalsust. Samuti omab varasemat esinemis- ja tantsukogemust erinevates stiilides, on treenitud ja näeb hea välja.

LISATINGIMUSED:
- vanus 18+
- võimalus treenida Kuressaares
- eelnev tantsukogemus

KANDIDEERIMINE:
Ootame kandideerija lühikest enesekirjeldust tantsulise kogemusega, täispikkuses pilti ja tantsuvideot, mis on üles laetud youtube'i või vimeo keskkonda avaliku või privaatsena. Video on filmitud profiilis ja tantsija peab üksi täispikkuses kaadris olema. Pikkus 1:30-2:00. Tegu on soolonumbriga tantsijale omases stiilis. Me ei hinda video professionaalsust.
Kandidatuur saata hiljemalt 2. juuliks kristina@tantsukoolciara.ee (Kristina Kretova)

Valitud kandidaatidega kohtume ja alustame treeninguid juba 3. juulist Kuressaares! Täpsema info treeningute ja show'de kohta edastame meili teel valitutele.

---

Jaga ka sõpradega, Sa ju ei tahaks ka, et sõber Sind parimatest projektidest ilma jätaks? :)

 

TeatedCarolin Arnold